LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponsorde links

Gebruikersaccountbeheer met TweakUAC uitschakelen, verwijderen, verdwijnen E-mailadres

 

 

 

Gebruikersaccountbeheer  uitschakelen? Gebruik TweakUAC. 

Wat is een van de grootste irritaties van Windows Vista? Volgens ons die vervelende waarschuwings meldingen die u voor uw kiezen krijgt wanneer u bijvoorbeeld een programma probeert uit te voeren. Deze waarschuwingen komen van het onderdeel gebruikers account beheer (UAC) en konden tot op heden alleen met allerlei ingewikkelde commando's worden uitgeschakeld. Er bestaat nu een eenvoudige manier, namelijk TweakUAC. De software schakelt op een veilige manier de irritante meldingen geheel uit. Uitschakelen is eigenlijk niet het juiste woord. De software onderdrukt de meldingen zodat u er geen last meer van heeft maar het gebruikersaccountbeheer of UAC beveiligt uw computer nog net zoals de meldingen wel weergegeven werden. U heeft nu de keuze, of u schakelt hem geheel uit wat niet aan te raden is, of u laat de UAC stilletjes op de achtergrond draaien, zodat u als Windows Vista gebruiker niet steeds van die vervelende popups om de oren krijgt. Ideaal.



Tweak_UAC_uitschakelen_uitzetten


TweakUAC klein, maar sterk!


U kunt het van de website van Tweak-uac.com downloaden en direct gebruiken door op run te drukken. Een nadeel daarvan is dat u de volgende keer als u het programma weer wilt gebruiken opnieuw naar de website zal moeten gaan om het opnieuw te downloaden om het te gebruiken.
U kunt het ook op de normale manier doen zoals u ieder gedownload programma gebruikt. In uw download map neerzetten en het vanaf daar gebruiken. Nog beter is om het programma een vaste locatie te geven zodat u het niet per ongeluk verwijdert of niet meer weet waar u het heeft neergezet.


Nadat u het een plek op uw harde schijf heeft gegeven drukt u op hetTweakUAC.exe symbooltje. U zult dan zien dat het gebruikersaccountbeheer scherm zich opent:

 


User Account Control uitschakelen

 

 

Kijk er nog maar eens even goed naar want als u het wilt, zal het de laatste keer zijn dat u dit scherm ziet. Nadat u op Continue heeft gedrukt zal er nog een keer een scherm openen om te vragen of u akkoord gaat met de zogenaamde End User Licence Agreement. Als u daar ook uw toestemming voor geeft kunt u het programma gaan gebruiken. U wordt vanaf nu niet meer geconfronteerd met het lastige Pop Up scherm van het gebruikersaccountbeheer in Vista. Het is namelijk uitgeschakeld. Maar de bescherming is nog wel aanwezig. U kunt het programma direct van de site van TweakUAC downloaden u vindt het hier:

 

                                                                           -----TweakUAC Download------

 

Het gebruikersaccountbeheer helemaal uitschakelen kan gevaarlijk zijn. Met tweakUAC schakelt u het accountbeheer uit op een veilige manier.

 
We hebben 410 gasten online
De inhoud van Vista Helpdesk.nl is beschermd door auteursrecht en mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Joomla Template Design

Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information