Windows Vista Upgrade Advisor wat is dat? E-mailadres
Geschreven door B. Hekjes   

 

 Upgrade advisor

 

 

Vista Upgrade Advisor 

Windows Vista Upgrade Advisor is een webtoepassing die u kunt downloaden, installeren en waarmee u als Windows XP gebruiker kunt nagaan welke versie van Windows Vista geschikt is voor uw computer en of de versie aan uw computer behoeften voldoet. Upgrade Advisor legt uit dmv een uitgebreid rapport welke versie voor u en uw computer het beste is. Tevens geeft het programma aan welke aanpassingen (lees upgrades) aan uw hardware eventueel nodig zijn om met volle teugen van uw Windows Vista belevenis te genieten. Als u besluit om Windows Vista te installeren op een bestaande computer, dan is Windows Vista Upgrade Advisor de beste manier om te beginnen.


Tevens kunnen Windows Vista gebruikers ook nagaan of hun computers geschikt zijn voor een upgrade naar een sterkere versie van Windows Vista.

 

De upgrade advisor voor Windows Vista is vanzelfsprekend niet meer aanwezig. In plaats daarvan kunt u natuurlijk wel de nieuwste upgrade advisor gebruiken om te controleren of uw computer geschikt is voor Windows 7.

Hier vindt u een link naar de Upgrade Advisor voor Windows 7

 
We hebben 149 gasten online
De inhoud van Vista Helpdesk.nl is beschermd door auteursrecht en mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.
Joomla Template Design