LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponsorde links

Linkpartners van de Vista Helpdesk
Toon # 
# Weblink Hits
1 Gratis Software Site
Gratis Software Site wijst u de weg in de wereld van gratis software door heel veel downloads, tips, nieuws, adviezen voor pc beveiliging, zakelijke software en hulp aan te bieden
6396
2 Websonic
WebSonic.nl is een verzameling van tips, trucs en tutorials / lessen voor internet en (de bouw van) websites, gebruik van de PC en grafische programma’s. Een van de betere websites op het Internet.
6171
3 Beveilig uw PC
Een uitstekend en goed te volgen stappenplan om uw pc tegen de gevaren van virussen en spyware te beschermen. Een aanrader.
5237
4 Vistacursus.com
Windows Vista cursus voor beginners
5594
5 Welkom bij Ome Wil
Op deze pagina vind je Windows XP voor beginners, een eigen homepage maken, tips voor het gebruik van Microsoft Word en diverse andere computer tips en trucs.
5458
6 Veilig wachtwoord.uwpc.info
Veilig wachtwoord nodig? Deze site helpt u stapsgewijs aan het gewenste resultaat.
5519
7 Gratis Software
Gratis Software, Voor bijna iedere PC toepassing is wel gratis software te vinden. Van de beste gratis software die te krijgen is vindt u op deze pagina een handig overzicht.
6304
8 PC Leek
De naam zegt niks want al bent u geen pcleek zijn er toch nog meer dan genoeg computertips voor u te vinden op deze interessante site.
7932
9 Gratisprogrammas.nl
Op de website gratisprogrammas.nl vindt u zoals de naam al doet vermoeden een grote verzameling van allerhande gratis software. Neem eens een kijkje het is de moeite waard!
6373
10 Backup.uwpc.info
Op deze site vindt u een duidelijk stappenplan voor het veilig stellen (back-up) van uw waardevolle bestanden.
5273
11 Schoone PC
Dit is een website vol met links en tutorials op het gebied van de besturingssystemen Windows XP en Vista. U kunt er zelfs info vinden over Windows 98
5584
12 Weblog van Tony Krijnen
Tony Krijnen werkt als IT Pro Technology Advisor bij Microsoft. Zijn blog is dan ook een echte aanrader vol met leuke en interesssante onderwerpen.
5714
13 Pepermunt.net
Eerste hulp bij Internet
6428
14 PC-Handyman
PC-Handyman levert ICT dienstverlening in De Bilt en de provincie Utrecht.
9324
15 Computerhulp.vindnu.net
U zoekt een bedrijf of zo maar een onderwerp op het Internet. Dat is deze site een goed uitgangspunt.
5057
16 Zonder Dank
Zonder Dank is een site waar je uren kan rondneuzen. De site site staat vol met allerlei computer gerelateerde onderwerpen van Computernieuws tot Spelletjes en van Gadgets tot Webbuilding. Een bezoek meer dan waard.
5704
17 KickFix Computerhulp
Kickfix
Biedt uitstekende computerhulp aan Huis en Kantoor in Nijmegen.
4914
18 Harddisk & Data Recovery Software
Informatie over Data Recovery, Harddisk Recovery, RAID Recovery, Software programma's en meer.
4722
19 Computerhulp Leeuwarden
Een van de betere computer reparatie bedrijven in Friesland. Problemen met uw computer en u bent op zoek naar goede computerhulp? Dan is deze PC Dokter zeker de moeite waard.
5111
20 Kennisnet
Op veilig.kennisnet.nl vindt u handreikingen en links voor ouders, leraren, kinderen, scholieren, schoolmanagers en ICT-coördinatoren. Deze website is een onderdeel van de programmalijn "Veilig en eenvoudig" van het SURFnet/Kennisnet project.
3972
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 2
We hebben 92 gasten online
De inhoud van Vista Helpdesk.nl is beschermd door auteursrecht en mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Joomla Template Design