De beeldschermresolutie instellen configureren Afdrukken E-mailadres

 

 

De beeldschermresolutie instellen configureren

Bij een wijziging van de beeldschermresolutie verandert het aantal pixels dat Windows op uw monitor toont. Door de beeldschermresolutie te verhogen, bijvoorbeeld van 1024×768 naar 1600×1200, kunt u meer op het scherm zien (meer vensters, meer tekst,grotere afbeeldingen enzovoort), maar tegen een prijs. Tekst van een bepaalde tekengrootte zal bij hogere resoluties kleiner lijken. Een muis met een gegeven muisaanwijzersnelheid zal meer bewegingen van uw arm en pols vereisen om zich over een scherm met een hogere resolutie te verplaatsen. Verder verbruikt een hogere schermresolutie meer videogeheugen. Kortom, de juiste resolutie is afhankelijk van uw hardware, uw voorkeur en uw gezichtsvermogen.

 

beeldscherminstellingen

 

U wijzigt de beeldschermresolutie door met de rechtermuisknop op het bureaublad te klikken, Aan persoonlijke voorkeur aanpassen te kiezen en op Beeldscherminstellingen te klikken. In bovenstaande figuur ziet u het dialoogvenster Beeldscherminstellingen. U wijzigt de resolutie door de schuifregelaar onder Resolutie naar links of rechts te slepen. Windows past de nieuwe instellingen toe en zal u vragen de nieuwe instelling te bevestigen.

Tot zover deze tutorial over het aanpassen van uw beeldscherm, monitor in een andere resolutie 

 

 

 
We hebben 161 gasten online
De inhoud van Vista Helpdesk.nl is beschermd door auteursrecht en mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.
Joomla Template Design